Lumea medicală și întreaga comunitate maramureșeană este în doliu. Drum lin spre cer, dr. Ioan Blăjan!

Lumea medicală și întreaga comunitate maramureșeană au suferit o mare pierdere prin trecerea la cele veșnice a celui care a fost dr. Ion Blăjan.

Un medic desăvârșit cu o exemplară etică profesională, dr. Ion Blăjan a fost o voce puternică a reformării sistemului medical, dar și un salvator care și-a pus toată priceperea în slujba pacienților.

Colectivul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare va păstra veșnic în suflete, amintirea celui care a condus cu mult profesionalism, pentru o perioadă importantă, cea mai mare unitate medicală a județului. Ne vom aminti cu mult respect și apreciere de medicul care a contribuit la poziționarea spitalului nostru pe traiectoria ascendentă pe care se află astăzi și a militat pentru creșterea calității serviciilor medicale pentru maramureșeni.

Avem convingerea că dr. Ion Blăjan va veghea din ceruri asupra tuturor salvatorilor care îi continuă munca. Miile de pacienți pe care i-a tratat cu atâta dăruire rămân o dovadă a misiunii onorabile pe care dr. Ion Blăjan a îndeplinit-o de-a lungul vieții.

Suntem alături de familia îndoliată în pierderea imensă și ireparabilă suferită, când cuvintele nu pot alina durerea nemărginită pe care o resimt toți cei dragi. Dr. Ion Blăjan va rămâne, însă, veșnic în gândurile și rugăciunile noastre!

Odihnă veșnică, dr. Ion Blăjan! Drum lin spre cer!

Colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*