„Lupii” au intrat în linie dreaptă pentru Mioveni

Bogdan Chitic

După victoria clară de la finalul săptămânii trecute, scor 4-2, pe “Ilie Oană”, cu Atletic Bradu, coroborată cu remiza din derbiul teleormănean al seriei, FC Petrolul Ploiești a revenit pe prima poziție în Liga a III-a, având un avans de două puncte față de principala contracandidată la promovare, AFCM Alexandria. În “pole-position”, așadar, pentru titlul neoficial de campioană de toamnă, găzarii vor să-și consolidereze locul la vârful ierarhiei în cele trei meciuri rămase de jucat din acest an.
Primul prilej îl reprezintă partida de mâine, din deplasare, cu CS Mioveni II, echipa satelit a divizionarei secunde care a poposit, în urmă cu zece zile, la Ploiești, și în fața căreia elevii lui Tavi Grigore au cedat după executarea loviturilor de departajare. Deși, de obicei, își dispută meciurile de pe teren propriu pe terenul Liceului Tehnologic de la Colibași, formația argeșeană și oficialii Petrolului au ajuns la un consens pentru ca întâlnirea de mâine, programată de la ora 14:00, să se desfășoare pe arena centrală din Mioveni. Modificarea a avut loc la solicitarea managerilor ploieșteni și a Jandarmeriei, tocmai în ideea de a li se asigura spectatorilor condiții decente pentru a asista la acest joc.

Antrenamente la Strejnicu

Gazda “galben-albaștrilor” în sezonul 2010-2011, la finalul căruia FC Petrolul reușea promovarea în Liga 1, Arena “Conpet”, de la Strejnicu, și-a deschis porțile, săptămâna aceasta, pentru Claudiu Tudor și colegii săi, care au susținut mai multe ședințe de pregătire în perspectiva duelului de la Mioveni. Pentru această partidă, tehnicianul Octavian Grigore și colaboratorii săi, “secundul” Ciprian Pura și antrenorul cu portarii, Gheorghe Liliac, nu se vor putea baza pe serviciile stoperului Jean Prunescu și ale mijlocașului Dragoș Gheorghe, în continuare accidentați, dar sunt speranțe pentru recuperarea în timp util a lui Gabriel Frâncu, cel care ar putea intra în cărți pentru meciul de mâine.Altfel, la jocul de la Mioveni sunt așteptați, ca de fiecare dată, și fanii ploieșteni, care vor face deplasarea cu un autocar de 35 de locuri, închiriat pe ultima sută de metri pentru această deplasare, dar și cu mașinile personale.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*