Lupta pentru Europa se dă la Lugoj! CSM Lugoj are cinci puncte avans în clasament înainte de ultimul turneu al campionatului

CSM Lugoj și-a păstrat avansul de cinci puncte în clasament după primul turneu din cadrul locurilor V – VIII, desfășurat pe terenul celor de la Știința Bacău și de unde lugojencele s-au întors cu patru puncte.
Acestea au fost obținute cu Bacău, 3, respectiv 1, cu Voluntari, după rezultatele: CSM Lugoj – Rapid București 0-3, CSM Lugoj – Știința Bacău 3-0 și CSM Lugoj – CSO Voluntari 2-3.

Turneul de la Lugoj va avea loc între 16 – 18 aprilie, jocurile fiind programate de la orele 15,00 și 18,30. În prima zi a turneului, vineri, CSM Lugoj va juca cu Rapid București, de la 18,30, în timp ce de la 15,00, va avea loc meciul dintre CSO Voluntari și Știința Bacău. Sâmbătă, jocurile vor fi următoarele: ora 15,00 – CSO Voluntari – Rapid București; ora 18,30 – CSM Lugoj – Știința Bacău. Turneul se va încheia duminică, primul meci al zilei, de la ora 15,00, fiind între Știința Bacău și Rapid București, urmat de la ora 18,30 de jocul dintre CSM Lugoj și CSO Voluntari.

Jocurile vor fi transmise live aici: https://www.youtube.com/channel/UCsuyXYANY3KaHZud3ezuLRQ

şi aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063454731203

În clasament, CSM Lugoj conduce cu 42 de puncte, urmată de Ştiinţa Bacău – 37 puncte, Rapid Bucureşti – 35 puncte şi CSO Voluntari – 32 puncte.

Locul V oferă din nou participarea în Cupa Challenge, în timp ce poziția a VI-a este disponibilă pentru participarea în Cupa Balcanică.

Articolul Lupta pentru Europa se dă la Lugoj! CSM Lugoj are cinci puncte avans în clasament înainte de ultimul turneu al campionatului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*