Luptătorii de la CSM Lugoj, intră pe saltea la prima competiție din acest an

Luptătorii de la CSM Lugoj vor participa la prima competiție din acest an, organizată la nivel de seniori. Este vorba despre finala națională individuală, pentru toate stilurile de lupte (libere, greco-romane și feminine), ce este programată pentru 23 – 24 octombrie, la Sala Polivalentă din Reșița.
În prealabil, toți sportivii înscriși vor trebui să prezinte testul COVID 19. Clubul de pe Timiș va fi reprezentat de sportivi de la ambele secții. La lupte libere vor intra pe saltea multiplul medaliat național și internațional și fost campion european Ivan Guidea, la categoria 65 kg, multiplul campion național Valentin Cimponeriu (antrenorul principal al secției de libere), la categoria 97 kg și Cristian Țepeneag, la categoria 125 kg.

De la secția de lupte greco-romane, antrenată de fostul campion european Robert Papp, vor reprezenta Lugojul, foștii campioni naționali și multipli medaliați Cristian Vagiunic, la categoria 55 kg și Laurențiu Macarei, la categoria 63 kg, Ritter David, la categoria 60 kg și Ritter Otniel, la categoria 63 kg.

În cadrul evenimentului de la Reșița este programată și finala de echipe seniori, dar Lugojul, pentru prima dată în ultimii 18 ani nu poate alinia o echipă de lupte, după o decadă în care a dominat campionatul național la libere și mai multe titluri la greco-romane.

Articolul Luptătorii de la CSM Lugoj, intră pe saltea la prima competiție din acest an apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*