Luptătorii de la CSȘ Lugoj au cucerit toate treptele podiumului de premiere la finalele naționale U 23 și cadeți

Palmaresul sportului lugojean s-a mărit cu un nou rezultat de excepție, prin evoluția notabilă a luptătorilor legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, în cadrul finalei naționale individuale U 23 și a finalei naționale individuale de cadeți, ambele găzduite de municipiul Constanța, între 26  și 29 noiembrie.

Delegația clubului de pe Timiș, alcătuită din doi luptători de la secția de greco-romane (condusă de profesorii Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei) și doi de la secția de libere (condusă de profesorul Valentin Cimponeriu), a cucerit patru medalii, dintre care două au fost de aur, una de argint și una de bronz.
Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Daniel Ritter și Ionuț Suclea, ambii născuți în 2003 (descoperiți de regretatul antrenor Emil Vanea), care s-au clasat pe primul loc, fiind medaliați cu aur, în finala de cadeți, la stilul libere, în cadrul categoriilor 60 de kg, respectiv 92 kg.

“Felicitări sportivilor noștri pentru medaliile cucerite! Sunt rezultate pentru care s-a muncit în ultima perioadă și consider că sunt meritate. Mulțumim conducerii CSȘ Lugoj, Octavian grup Ana Lugojana, Brojur SRL, Asexpress Lugoj, C&C VIP Security, SC IMA SRL, SC Le Rose di Cera SRL pentru sprijinul oferit în această perioadă dificilă”, a spus antrenorul Valentin Cimponeriu.

La grupa mai mare de vârstă, în cadrul finalei U 23, sportivii de la stilul greco-romane, Otniel Ritter (n. 2002) și David Ritter (n. 2001), au  cucerit argintul, respectiv bronzul, în cadrul categoriei 63 kg.

“A fost un concurs lung, dificil, cu un nivel tehnic ridicat și o prezență numeroasă. Sunt mulțumit de comportamentul luptătorilor noștri, care prin prestația lor pe saltea au obținut un rezultat onorabil. Sperăm în viitor la medalii și mai strălucitoare De remarcat este faptul că ambii sunt încă la juniori și au făcut față cu brio într-o competiție de seniori, cedând puncte doar în fața luptătorului clasat pe primul loc, care este în ultimul an la această categorie de vârstă, fiind și component al lotului olimpic. Mulțumim pentru susținere conducerii CSȘ Lugoj, Octavian grup Ana Lugojana, Brojur SRL”,  a spus antrenorul Laurențiu Macarei.

Sportivii lugojeni au fost asistați la saltea de Valentin Cimponeriu și Laurențiu Macarei.

Sala sporturilor din bulevardul Tomis, din Constanța a reunit în cadrul zilelor competiționale peste 500 de luptători și luptătoare, cu respectarea tuturor regulilor de prevenție sanitară.

Articolul Luptătorii de la CSȘ Lugoj au cucerit toate treptele podiumului de premiere la finalele naționale U 23 și cadeți apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*