Luptătorii de la CSȘ Lugoj participă la finalele naționale U 23 și cadeți

O delegație de luptători de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, de la secțiile greco-romane și de la libere, plus doi antrenori, va face deplasarea la sfârșitul săptămânii, la malul Mării Negre, pentru a participa la ultima competiție internă programată în calendarul competițional al FRL, pentru anul 2020.
Concursul, care va reuni seniorii și cadeții în Finala Campionatului Național Individual U 23 (18-23 ani), Finala Campionatului Național Individual Cadeți și Finala Campionatului Național Echipe Cadeți, va fi găzduit de sala sporturilor din bulevardul Tomis, din Constanța, în perioada 27-29.

Secția de lupte greco-romane a CSȘ Lugoj, pregătită de profesorii Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei, va fi reprezentată pe salteaua finalei de la U 23, de frații David Ritter (n. 2001) și Otniel Ritter (n. 2002), ambii la categoria 63 kg.

Sportivii sunt componenți ai grupei de juniori de la CSȘ Lugoj.

De la secția de lupte libere, antrenată de profesorul Valentin Cimponeriu, vor intra pe salteaua de la cadeți, secțiunea individual, Daniel Ritter (n. 2003), la categoria 60 kg și Ionuț Suclea (n. 2003), la categoria 92 kg.

Sportivii lugojeni vor fi asistați la saltea de antrenorii Laurențiu Macarei și Valentin Cimponeriu.

“Mergem la Constanța pentru cel puțin o medalie. Fără speranța într-un rezultat bun nu am fi făcut deplasarea”, a precizat Valentin Cimponeriu.

Luptătorii lugojeni sunt sprijiniți în această deplasare de Octavian grup Ana Lugojana și Brojur.

Articolul Luptătorii de la CSȘ Lugoj participă la finalele naționale U 23 și cadeți apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*