”M-a sufocat cu o pernă, până mi-am pierdut cunoștința”!

Și vorbim de acuzațiile pe care Olga Sharypova i le-a adus fostului său iubit, în urmă cu un an, tenismenul german Alexandr Zverev. Sunt multe abuzuri de care Zverev este acuzat, dar pe care tenismenul le-a negat întotdeauna. Din păcate, oficialii ATP Tour nu au investigat, la vremea respectivă, neînțelegerile dintre cei doi, dar acum apar noi informații. ”În fiecare zi am plâns”, spune Sharypova pentru site-ul www.slate.com. (citiți povestea completă aici, cu detalii incredibile, despre violența de care a fost capabil Zverev!)

Rusoaica Olga Sharypova, în vârstă de 24 de ani, a-nceput să spună povestea relației lor la sfârșitul anului 2020. Prin intermediul rețelelor de socializare, dar și cu ajutorul presei din Rusia, ea l-a acuzat deschis pe Zverev de agresiune. Ea i-a mărturisit, printre altele, jurnalistului Ben Rothenberg că Zverev a sufocat-o cu perna, până când și-a pierdut cunoștința. Rothenberg a primit, de asemenea, mărturisiri despre rănirea Sharypovei, spuse de către rudele fostului cuplu:”Era zdrobită și plângea. Avea răni pe față și pe brațe, nu m-am gândit că se va ajunge așa departe”, a spus un martor.

Sharypova a explicat de ce a ales să facă publice acuzațiile:”Multe femei aflate în aceeași situație rămân tăcute. Nu vorbesc pentru că le este teamă de comentarii că n-ar fi adevărat. Am vrut doar să arăt că nu este greu să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat mie”, a spus rusoaica.

Din punct de vedere legal, problema este complexă – bătăile ar fi avut loc în diferite țări, între un cetățean german și un cetățean rus. Punctul care leagă părțile este ATP, care, în alte cazuri, a fost în măsură să facă investigații interne, dar în acest caz nu. Când au apărut primele informații despre aceste abuzuri, ATP a precizat printr-o declarație că respinge violența, fără să facă referire concretă la cazul dintre Zverev și Sharypova.

De atunci, opinia publică tot așteaptă rezultatul anchetei ATP. Comentatorii televiziunii NBC au pus din nou problema abuzurilor lui Zverev, în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar au remarcat pasivitatea ATP și de această dată. A promis că în luna august a acestui an își va evalua politicile, legate și de violența domestică, dar nu s-a văzut nicio mișcare – Sharypova nu a fost contactată, iar Zverev a fost lăsat să joace.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*