Maestru al Sportului! Voleibalista Diana Balintoni de la CSM Lugoj a fost recompensată pentru performanțele reușite în carieră

Una dintre cele mai valoroase sportive ale Lugojului, căpitanul echipei de volei a CSM Lugoj, Diana Balintoni a primit săptămâna trecută titlul de Maestru al Sportului, ca urmare a rezultatelor obținute pe plan internațional în volei.
Pe lângă excelentele rezultate la nivel de echipă națională, cu care a câștigat Liga de Argint, fiind declarată şi MVP-ul competiției, au contat şi reușitele de la cluburile unde a activat, cap de afiş fiind câștigarea Challenge Cup cu CSM București, în 2016, la care se adaugă alte două calificări în Challenge Cup cu CSM Lugoj.

Diana Lorena Balintoni are 32 de ani, născută pe 19 aprilie 1988 și joacă pe postul de coordonator, cu numărul 4 pe tricou. A fost descoperită de profesorul Ioan Cioloca la CSŞ Lugoj şi lucrat mai apoi cu mai mulţi antrenori, însă cel care a ajutat cel mai mult la formarea acesteia a fost profesorul Dan Jitaru.

A evoluat în carieră la CSM Lugoj, CSM Bucureşti, Agroland Timişoara şi din nou la CSM Lugoj.

Despre distincție, Diana a spus: ”Acest titlu a venit ca o răsplată supremă în urma muncii şi a timpului dedicate acestui sport. Noi sportivii, şi asta puţină lume o înţelege, sacrificăm foarte multe lucruri pentru a atinge performanţa, de la copilărie, la sănătate sau viaţă personală. Atunci când primeşti o asemenea veste, îţi dai seama că tot ce ai făcut ai făcut bine şi ai atât de multă satisfacţie că parcă sunt anulate toate greutăţile prin care ai trecut”.

Titlul de Maestru al Sportului se acordă prin ordin al președintelui Agenției Naționale pentru Sport, la propunerea federațiilor sportive naționale.

Articolul Maestru al Sportului! Voleibalista Diana Balintoni de la CSM Lugoj a fost recompensată pentru performanțele reușite în carieră apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*