Magazinul Lidl din BAIA MARE, situat pe Strada GRĂNICERILOR, Nr. 88 H va fi închis pentru modernizare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel căva investi în reamenajarea magazinului Lidl din Baia Mare, situat pe Strada Grănicerilor, Nr.88 H.Acesta va fi închis în zilele de 11și 12 iulie, urmând a se redeschide în data de 13 iulie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 13 iulie, și până duminică, 16 iulie, magazinul Lidl de pe Strada Grănicerilor, Nr. 88 H,îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Strada Cosmonauților, Nr. 2 și de pe Bulevardul București, Nr. 40 B.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube @Lidl Romania

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*