Maghiarii de la Zalaegerszegi, penultimii adversari ai UTA-ei în Slovenia! Cu Aluminij se joacă mâine, în nocturnă

UTA și-a aflat astăzi și cel de-al patrulea adversar din stagiul de pregătire de la Rogla. Acesta este Zalaegerszegi TE, formație maghiară ce a ocupat locul 7 în ultimul sezon din prima ligă maghiară, având un lot cotat la 6,13 milioane euro. Cei mai valoroși patru jucători sunt cotați la 400 mii de euro. Dintre aceștia cel mai cunoscut este Marko Futacs, un atacant de 31 de ani, care a jucat în Anglia la Leicester și Portsmouth și are trei selecții la naționala mare a Ungariei.

Așadar, după 1-1 cu HNK Gorica, arădenii mai au programate trei meciuri de verificare, astfel:

Sâmbătă, 3 iulie, ora 21:00: UTA – NK Aluminij(Slovenia)

Miercuri, 7 iulie, ora 18:00: UTA – Zalaegerszegi TE(Ungaria)

Joi, 8 iulie, ora 11:30: UTA –

Hajduk Split(Croația)

Echipa arădeană se va întoarce în România vineri, 9 iulie.Prima etapă a noului sezon competițional este programată duminică18 iulie, ora 18:30, împotriva formației Farul Constanța. Întâlnirea va avea loc la Arad, pe Arena ”Francisc Neuman”.

Amical în nocturnă cu slovenii de la Aluminij

Așadar, elevii lui Laszlo Balint dispută al doilea test de la Rogla mâine seară, de la ora 21. Echipa de primă ligă slovena, Aluminij, este antrenată de Oskar Drobne. Golgheterul slovenilor în stagiunea precedentă a fost David Flakus Bosilj (19 ani), cu 5 reușite. În această vară, Aluminij a mai disputat alte patru amicale: 3-0 cu Sampion Celje (Liga a 3-a din Slovenia), 2-0 cu St. Polten (Austria), 0-1 cu Akademia Puskas (Ungaria) și 2-3 cu Nafta (Slovenia).

Teoretic, staff-ul tehnic utist va avea la dispoziție toți jucătorii care au evoluat contra celor Gorica, asta însemnând ca Benga, Vorobjovas și Isac vor fi în continuare menajați.

0
0

Articolul Maghiarii de la Zalaegerszegi, penultimii adversari ai UTA-ei în Slovenia! Cu Aluminij se joacă mâine, în nocturnă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*