Mai departe, împreună prin fuziune! USR+

Alegerile europarlamentare și cele prezidențiale au dat un mesaj pe care noi cei de la USR Maramureș nu-l putem ignora. Clasa politică românească are nevoie de un partid de dreapta puternic, cu principii puternice, îmbrățișate de marea masă a electoratului. În acest moment pe scena politică USR PLUS răspund acestor doleanțe ale alegătorilor. Ele au funcționat până acum ca entități separate, făcând alianțe electorale cu ocazia celor două scrutinuri de anul acesta.

Electoratul a transmis un mesaj, prin votul acordat aliaței electorale USR PLUS, că cele două partide trebuie să meargă pe un drum comun. Unitate și forță. Două însușiri ale unei construcții viabile, pe care USR le-a înțeles încă după cele 2.000.000 de voturi obținute la alegerile europarlamentare din mai. Încă din vară am transmis către PLUSun mesaj de fuziune. Reprezentanții PLUS nu au considerat oportun pasul la acel moment.

USR Maramureș consideră importantă reînnoirea ofertei de fuziune. Într-o întâlnire cu președinții de organizații locale și membri ai USR Maramureș, care a avut loc în seara de 13 noiembrie, s-a lua deciziat, cu majoritate de voturi, să se ceară conducerii centrale demararea procesului de fuziune. Ne bucurăm că azi conducerea PLUS și-a afirmat această disponibilitate, deschizând calea unui proces rapid de fuziune. Fuziunea ar trebui să aibă loc sub umbrela Uniunii Salvați Români astfel încât să conservăm ceea ce am câștigat în urma alegerilor parlamentare.

(P)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*