Mai multe persoane acuză că le-au dispărut banii pe care îi aveau în cont la o cooperativă de credit şi s-au ales şi cu datorii

Mai multe persoane din zona oraşului Abrud, judeţul Alba, acuză că au fost înşelate pentru că banii depuşi în conturile personale la o cooperativă de credit nu mai există, în schimb s-au ales cu datorii. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat  că Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a deschis o anchetă pentru posibile fapte de înşelăciune la o cooperativă de credit din judeţul Alba, care are mai multe puncte de lucru.

„Nu ştim câte persoane păgubite sunt şi ce prejudiciu este. Urmează să se facă investigaţii. Până la ora aceasta s-a înregistrat o singură plângere. Ancheta este în desfăşurare şi s-ar putea să se mai înregistreze pe parcurs. Dosarul este în lucru şi pot fi mai multe puncte de lucru unde s-au întâmplat astfel de fapte”, potrivit IPJ Alba, conform Mediafax.

Unul dintre păgubiţi a declarat că a avut un depozit la cooperativa de credit şi a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.

O altă persoană a declarat că ar fi, în total, între 50 şi 100 de păgubiţi, care aşteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanţii cooperativei de credit, care vor veni de la sediul din Teiuş, la Abrud.

„Sunt oameni care au avut depozite şi s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte ştiu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.

Acesta a mai spus că zeci de persoane au depus cereri la cooperativa de credit pentru lămurirea situaţiei.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*