Mai trece o Cupă, pe la Ploieşti!

Stadionul ”Ilie Oană” găzduiește, astăzi, finala Cupei României, cu spectatori în tribună.
Meciul care se dispută cu trofeul Cupei României pe masă, între Astra, aflată la a patra finală în 7 ani, și Universitatea Craiova, vicecampioana Ligii 1 în sezonul trecut, revenită în finală după 3 ani, are ca oră de start 20:30. Prețul biletelor este de 30 RON (peluze), respectiv 60 RON (tribune).
Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, procedura de achiziționare a biletelor include mai mulți pași enumerați mai jos.
În primul rând, la acest joc pot asista doar:
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății!
Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.ro. Spectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*