Man e nerădător să îmbrace tricoul naționalei, dar se gândește și la echipa de club: „Sper ca cei de la Parma să fie mulţumiţi de mine”

Arădeanul Dennis Man a declarat, luni, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, că nu ştie dacă la naţionala de seniori este cea mai mare presiune în comparaţie cu celelalte loturi, dar a precizat că simte cu siguranţă cea mai mare mândrie. „Nu ştiu dacă la naţionala de seniori e presiunea cea mai mare. Dar este mândria cea mai mare când îmbraci tricoul echipei naţionale, ăsta este cel mai important lucru pentru un jucător de fotbal. Abia aştept să îmbrac din nou tricoul echipei naţionale”, a afirmat arădeanul  crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA.

Vrea să-și ia renanșa contra nemților pentru semifinala pierdută la Euro U21 2019

Man a menţionat că se gândeşte la revanşă în meciul cu Germania, atunci când îi va întâlni pe Lukas Klostermann şi Jonathan Tah, doi jucători pe care i-a avut adversari în semifinala EURO U21 din 2019, România – Germania, scor 2-4. „Pot spune că este o revanşă. Sunt jucători foarte buni, i-am întâlnit şi la Campionatul European de tineret. Important este ca noi, ca echipă, să ştim ce avem de făcut. Cu siguranţă vom pregăti foarte bine jocul şi vom da 100% pe teren”, a adăugat Man.

Aspectul tactic, prioritar la Parma: „Suntem nevoiți să ne și apărăm foarte mult”

Transferat recent în Serie A, fostul atacant al FCSB-ului a menţionat că îşi doreşte să confirme aşteptările celor de la Parma. „S-au schimbat multe lucruri după plecarea la Parma. În primul rând aspectul tactic. Apoi este altă ţară, alte principii, sunt diferenţe destul de mari faţă de România. Stilurile fostei echipei şi a celei actuale sunt un pic diferite, una atacă foarte mult, în timp ce în Italia suntem nevoiţi să ne şi apărăm foarte mult, pentru că întâlnim echipe foarte bune. Sper ca pe viitor să o fac cât mai bine, iar cei de la Parma să fie mulţumiţi de mine”. Întrebat cine a crezut cel mai mult în calităţile lui de fotbalist, Dennis Man a răspuns: „Cred că bunicul meu, care acum nu mai este, a crezut cel mai mult în mine ca fotbalist. Dar şi antrenorii, toţi de până acum… de la toţi am avut de învăţat”.

Meciuri din trei în trei zile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte joi, 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare). România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. (agerpres.ro)

0
0

Articolul Man e nerădător să îmbrace tricoul naționalei, dar se gândește și la echipa de club: „Sper ca cei de la Parma să fie mulţumiţi de mine” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*