Man, la prima convocare la echipa de tineret a României: „Peste cinci ani sper să joc într-un campionat puternic al Europei”

La 19 ani, Dennis Man se află în lotul convocat de Daniel Isăilă pentru partidele cu Bosnia – Herțegovina și Elveția. Într-un interviu acordat FRF TV, internaționalul U21 dezvăluie cine e prima persoană pe care o sună după un meci, ce simte înainte de a intra pe gazon și de ce crede el că fotbalul este cel mai popular sport.

Tricolorii Under 21 s-au reunit duminică la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde vor sta în cantonament până miercuri, 30 august, când e programată plecarea în Bosnia-Herțegovina.

La Zenica, pe 1 septembrie, de la ora 18:00 (ora României), selecționata pregătită de Daniel Isăilă va disputa al doilea meci din Grupa 8 de calificare la Euro 2019. Apoi, pe 5 septembrie, la Ovidiu, la ora 19:00, pe stadionul FC Viitorul, tricolorii vor întâlni Elveția.

sursa: FRF.ro

3
1

Articolul Man, la prima convocare la echipa de tineret a României: „Peste cinci ani sper să joc într-un campionat puternic al Europei” apare prima dată în sportarad 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*