Man, lăudat de antrenorul său după eșecul Parmei cu Juventus: „Are potențial enorm, poate ajunge un jucător de top”

Parma a fost învinsă de campioana entitre Juventus, 1-3  (Brugman 25 / Alex Sandro 43 și 47, De Ligt 68) în etapa 32 din Serie A. Deși formația sa a pierdut partida, antrenorul Roberto D’Aversa a avut numai cuvinte de laudă pentru Dennis Man, cel care a bifat 81 de minute în meciul cu „zebrele”, întâlnindu-se deseori pe gazon cu celebrul Cristiano Ronaldo.

D’Aversa s-a arătat impresionat de creșterea în formă a lui Dennis Man și susține că internaționalul român are potențial enorm să ajungă un fotbalist de top. „Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba. E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum, pentru a demonstra în Italia, muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, a declarat tehnicianul „brânzarilor”, la finalul meciului cu Juventus, potrivit Parmalive.

Arădeanul de 22 de ani a fost transferat de Parma, în luna ianuarie a acestui an, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. Internaționalul român a semnat un contract valabil până în 2025 cu formația italiană.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 20 de puncte obținute, la 11 lungimi în spatele primei poziții care asigură salvarea de la retrogradare.

Foto : Getty Images

0
0

Articolul Man, lăudat de antrenorul său după eșecul Parmei cu Juventus: „Are potențial enorm, poate ajunge un jucător de top” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*