Man marchează din nou în Serie A, dar Parma e și mai aproape de retrogradare! + VIDEO

Arădeanul Dennis Man a dovedit de ce a ajuns în Serie A! Atacantul cumpărat de Parma de la FCSB pentru 11 milioane de euro a marcat iar în campionatul Italiei, de această dată pe terenul lui Cagliari.

Din nou titular, fotbalistul crescut de Atletico și lansat în fobalul mare de UTA a marcat în minutul 59, majorând la 3-1 avantajul Parmei la Cagliari. Man a preluat o minge la 20 de metri și a înscris  cuun șut în cros, cu stângul, ce s-a dus la colțul lung al porții apărate de Vicario. A fost  cel de-al doilea gol al arădeanului în Serie A, după cel de acum două etape de pe terenul celor de la Benevento.

Dennis Man a jucat 72 de minute și a fost schimbat cu Valenti. Scorul era 3-2 pentru „brânzari”, căci și românul lui Cagliari, Răzvan Marin, a înscris cu un șut de la marginea careului. Fără Man pe teren, dar cu Mihăilă ratând o contră la scorul de 3-3, Parma a cedat toate punctele la ultima fază și este ca și retrogradată în Serie B.

A fost Cagliari – Parma 4-3, după reușitele semnate Pavoletti 39′, Marin 66′, Pereiro 90’+1, Cerri 90+4, respectiv Pezzella 5′, Kucka 31′, Man 59′. Trupa din Sardinia adună 25 de puncte și e la două lungimi de undă de Torino, prima echipă aflată peste linia de retrogradare. În schimb, Parma rămâne cu 20 de puncte și mai are doare șanse teoretice să se salveze.

VIDEO cu golul lui Dennis Man

0
0

Articolul Man marchează din nou în Serie A, dar Parma e și mai aproape de retrogradare! + VIDEO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*