Man și-a pus mâinile în cap după ce a înscris împotriva UTA-ei

Dennis Man nu a uitat de unde a plecat. La primul său gol împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare, marcat aseară, din penalty, în FCSB – UTA (scor 3-0), tânărul atacant nu a sărbătorit ca în alte ocazii.

După ce l-a bătut pentru Florin Iacob cu un șut tare, trimis lângă bara din stânga, Man a ridicat mâinile îi aer, apoi și le-a pus în cap, semn că-și cere scuze utiștilor pentru golul ce a deschis drumul spre succesul facil al bucureștenilor și spre prima înfrângere externă din 2020 pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Era minutul 75 a confruntării de pe Arena Națională, arădeanul fiind schimbat 7 minute mai târziu cu celălalt fost utist din lotul lui FCSB, Ovidiu Popescu. Și „Piciul” a avut o realizare importantă prin centrarea de la golul trei al lui Darius Olaru, care a fixat tabela la scor de neprezentare.

Revenind la Dennis Man, acesta a plecat de la UTA la FCSB în vara anului 2016, după ratarea primului baraj de promovare în Liga 1 susținut de arădeni. Gigi Becali a plătit în cele din urmă 420 de mii de euro în contul transferului fotbalistului din Vladimirescu, însă UTA și Atletico și-au menținut un procent de 11% la următoarea vânzare a fotbalistului. Man a fost curtat deja de destule formații importante ale Europei, dar patronul FCSB-ului nu concepe să-l vândă pe mai puțin de 15 milioane de euro.

FOTO: gsp.ro

0
0

Articolul Man și-a pus mâinile în cap după ce a înscris împotriva UTA-ei apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*