Man și-a revenit miraculos și e luat în calcul de Petrea pentru jocul cu UTA

Dennis Man este gata să revină pe gazon. O dovedesc imaginile postate pe rețele de socializare în care fotbalistul lui FCSB trage din greu la sala de forță. Atacantul lui Gigi Becali s-a recuperat „miraculos” după o accidentarea suferită la partida cu Gaz Metan Mediaș și ar putea fi pe teren chiar peste două zile în meciul contra fostei sale echipe, de la ora 21,30.

Era minutul 26 al partidei Gaz Mediaș – FCSB când Dennis Man s-a accidentat și a rămas pe gazon. Toni Petrea l-a înlocuit rapid, dar coșmarul nu se terminase. Florin Tănase și Darius Olaru nu au reușit să ducă partida la bun sfârșit, din pricina unor accidentări. Ultimul dintre ei pare cel mai grav accidentat, cu o problemă la ligamentul colateral.

ProSport a aflat că Man și Tănase au dat „o fugă” până la Belgrad la Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri. Lucrurile merg foarte bine cu Dennis Man. Dovadă stau și imaginile de la antrenamentul din sala de forță, postate de kinetoterapeutul echipei, Ovidiu Kurti.

Man are șanse mari să joace chiar contra echipei care l-a crescut, neînvinsă în meciurile din deplasare în acest an calendaristic. Atacantul FCSB a scris un mesaj de încurajare pe rețele sociale: ”Am revenit. Să luptăm, echipă!”. Alături de acest text apare și o fotografie în care mai mulți jucători din echipa lui Toni Petrea se bucură după ce au marcat un gol.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Man și-a revenit miraculos și e luat în calcul de Petrea pentru jocul cu UTA apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*