Manchester City – 100 de milioane de lire sterline, pentru Haaland!

Ofertă șoc pentru norvegianul lui Dortmund, Erling Haaland, în vârstă de 20 de ani, care este dorit de antrenorul Pep Guardiola, în vestiarul cetățenilor. Gestul liderului din Premier League, Manchester City, este unul premeditate, mai ales că înțelegerea cu atacantul său, argentinianul Sergio Aguero, se încheie în această vară. Și se simte că Sergio (foto jos) nu mai este dorit de City, din pricina deselor accidentări și a randamentului său mai slab din ultima vreme.

Guardiola îl vrea pe Haaland ca înlocuitor, iar pentru a-și elimina adversarii, îi oferă norvegianului un salariu fantastic – 400.000 de lire sterline pe sptămână! Erling Haaland a marcat 16 goluri în acest sezon de Liga Campionilor, în doar 12 apariții în Europa.

Conform cotidianului englez The Mirror, se spune că în contractual lui Erling cu Borussia Dortmund, care se întinde până în 2024, există o clauză în care prețul jucătorului va fi de 66 de milioane de euro, în vara lui 2022… Dar managerul Pep Guardiola nu este dispus să mai aștepte un an, chiar dacă prețul ar fi mai mic de 100 de milioane de lire sterline, dându-și seama că în vara viitoare vor fi și alți doritori pentru Erling. Se așteaptă reacția jucătorului…

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*