Maramureș: 7 SITUAȚII DE URGENȚĂ ÎN 24 DE ORE           

În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit la 7 situații de urgență. Dintre acestea 6 intervenții au fost pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată. În urma acestor incendii au ars circa 17 hectare de vegetație uscată. Pentru lichidarea acestora au intervenit pompierii băimăreni, cei din Fărcașa și Târgu Lăpuș, dar și pompierii din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Tot ieri, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus acoperișul anexei pe o suprafață de 100 de metri pătrați. În sprijinul pompierilor din Șomcuta au venit și pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Militarii din cadrul Detașamentului Baia Mare au mai lichidat și un incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor.

Pompieriii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbuicnit la locomotiva unui tren de persoane, în localitatea Câmpulung la Tisa. Incendiul a fost stins însă de către personalul CFR. În urma incendiului nu au existat victime.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*