MARAMURES: Dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Ieri, 10 aprilie, poliţiştii rutieri aflaţi pe drumurile publice din judeţ au depistat doi şoferi care conduceau autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un tânăr de 29 de ani, din Onceşti, a fost oprit de poliţişti după ce autoturismul pe care-l conducea a fost înregistrat de  aparatura radar cu o viteza de 86 km/h. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o concentraţie de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au oprit pentru verificări un autoturism condus pe bulevardul Bucureşti din municipiu cu o viteză de peste 70 km/h. Şoferul,

un băimărean de 38 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri şoferilor le-au fost recoltate probe de sânge iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*