Maramureşul, în conducerea Organizaţiei de Femei a PNL Olivia Cherhaţ şi Anişoara Mihali, în echipa condusă de Florica Cherecheş

Organizaţia de Femei a PNL Maramureş şi-a demonstrat valoarea la alegerile care au avut loc duminică, 17 decembrie, la Bucureşti. Două reprezentante ale judeţului fac parte din noua echipă de conducere a Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal (OFL), condusă de către deputatul Florica Cherecheş.

Consilierul judeţean Anişoara Mihali a fost aleasă membru în Biroul Executiv Naţional, iar Olivia Cherhaţ a fost votată în Curtea de Arbitraj, structurile de conducere ale PNL îmbogăţindu-se astfel cu doi jurişti profesionişti cu experienţă în administraţie.

„Organizaţia maramureşeană a Femeilor Liberale este una puternică şi şi-a demonstrat unitatea. S-a muncit mult în tururile electorale din anii trecuţi şi cele două poziţii la nivel naţional sunt de fapt o recunoaştere a efortului depus”, a spus Olivia Cherhaţ, preşedinte al OFL Baia Mare şi membru al Curţii de Arbitraj a OFL.

Doamnele Liberale, împreună cu deputatul de Maramureş Viorica Cherecheş, vor sprijini toate proiectele şi acţiunile noului  preşedinte a OFL, deputatul Florica Cherecheş, pentru ca vocea femeilor din cadrul Partidului Naţional Liberal să devină mai puternică şi mai apreciată.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*