Maraton! Echipe mobile pentru vaccinare, în licee și în zonele rurale din județ

Echipele mobile de la Spitalul Militar din Timișoara și de la centrele de vaccinare ajung și în această săptămână în mai multe sate din județ, dar și în liceele din Lugoj.

În perioada 22-26 iunie, echipele de vaccinare de la Spitalul Militar vor merge în mai multe localități din zona rurală a județului să imunizeze cu ser Johnson&Johnson persoanele care nu au un centru de vaccinare în apropiere sau au probleme de deplasare. În plus, vor fi vaccinați cu a doua doză de ser Pfizer și elevii de peste 16 ani de la liceele din județ. Miercuri, 23 iunie, echipele mobile de vaccinare ajung și în Lugoj, la Liceul Tehnologic “Valeriu Braniște”, Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu”, Liceul Teoretic “Iulia Hasdeu”, dar și la Liceul Tehnologic “Traian Grozăvescu” din Nădrag.

La sfârșit de săptămână, în 26 și 27 iunie, în județul Timiș se va desfășura maratonul de vaccinare în mediul rural ”10 pentru sănătate”. Echipe mobile de vaccinare se vor deplasa simultan în 10 sate din județul Timiș pentru a administra celor care doresc ser Pfizer sau Johnson&Johnson. Acțiunea se va derula în intervalul orar 10-18. Cele zece echipe mobile de vaccinare sunt compuse din echipele mobile de vaccinare arondate de la patru centre din Timișoara, două de la Spitalul Militar, o echipă mobilă a centrului de vaccinare din Lugoj și trei echipe mobile de voluntari.

Localitățile în care se vor afla echipele mobile de vaccinare în cadrul maratonului sunt: Curtea – la Dispensarul comunei Curtea; Fârdea – la Dispensarul comunei Fârdea; Pietroasa – la Școala Gimnazială Pietroasa; Tomești – la Casa de Cultură Colonia Fabricii; Jamu Mare – la Centrul Medical Jamu Mare; Lenauheim – La Căminul Cultural Lenauheim; Saravale – la Căminul Cultural Saravale; Știuca – la Căminul Cultural Știuca; Șandra – la Căminul Cultural Șandra și Tormac – la Căminul Cultural Tormac.

Articolul Maraton! Echipe mobile pentru vaccinare, în licee și în zonele rurale din județ apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*