Marcel Popescu, nemultumit dupa meciul cu Dinamo: „In 15 minute i-am spulberat. Specialistii au confirmat ca Zlatinski a fost eliminat gratuit”

Marcel Popescu, presedintele formatiei CS U Craiova, a vorbit dupa partida incheiata la egalitate, scor 2-2, la Severin, contra formatiei Dinamo Bucuresti, si a marturisit ca echipa din subordine i-a dominat pe „caini” si ca Zlatinski nu merita sa fie eliminat.

”Un joc senzational in care am dominat clar, in care Dinamo a condus cu 2-0. In 15 minute i-am spulberat. Fara acea eliminare gratuita, care si la pauza reluarile si punctul de vedere al specialistilor a confirmat ca nu a dat cu cotul Zlatinski. Aveam inca un jucator suspendat si eliminat gratuit urmat de doua penalty-uri nedate la Baluta si Burlacu. Dar la faza lui Burlacu unde o preia si o opreste chiar nu inteleg ce a avut. Jocul extrem de spectaculos. Craiova joaca fotbal indiferent ca joaca in 10 ,in 7, in 9 contra nu stiu cat si jocul nu face decat sa ne bucure sa nu uitam ca rivalitatea Craiova – Dinamo este foarte veche. Dar astazi ati vauzt la 2-2 un public entuziast pentru jocul pe care l-am facut.

Eu nu pot sa spun ca este o tema sa ne lase mereu in 10, dar dumneavoastra vedeti eliminari gratuite, vedeti o faza in care Burlacu scapa asa cum a scapat Deac si este imbrancit cand vrea sa centreze, vedeti un penalty la Baluta neacordat, vedeti faza in care Burlacu, aruncand mingea portarul in aer si nefiind in supraf protejata de 6 m, o ia din aer se ducea in poarta goala. Am mai vauzt o faza din asta la Sibiu parca cand Beto a iesit sa degajeze, s-a impiedicat si a dat fault in atac”, a declarat Marcel Popescu, potrivit Telekom Sport.

The post Marcel Popescu, nemultumit dupa meciul cu Dinamo: „In 15 minute i-am spulberat. Specialistii au confirmat ca Zlatinski a fost eliminat gratuit” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*