Marcel Puscas isi va depune programul de candidatura pentru alegerile FRF in prima zi a lunii martie: „Am atatea voturi cate sa ma faca sa sper ca mandatul lui Burleanu va fi primul si ultimul!”

Marcel Puscas, unul dintre contracandidatii lui Razvan Burleanu la sefia FRF, a anuntat la ProSport, ca pe 1 martie isi va prezenta oficial programul de candidatura. Omul care i-a cedat voturile sale lui Burleanu in 2014 e sigur ca nu va mai face aceeasi greseala si la alegerile din aprilie 2018.

Merge bine. E foarte multa lume nemultumita de ce se intamplam, in ciuda eforturilor facute de actualul presedinte pentru a-si pastra scaunul. Este o disperare cum n-am vazut in viata mea. Mircea Sandu e gluma pe langa ce poate face acest om (n.r. – Razvan Burleanu). Loturile de fotbal feminin sunt la pregatire in Antalya, lucru care costa 70.000 de euro. Se putea face la Mogosoaia cu doar 20.000.

Nu stiu cat de dezvoltat e fotbalul turc, tara musulumana, nu stiu cat de dornici sunt turcii in ceea ce priveste fotbalul feminin.

Federatia Romana de Fotbal e cea mai saraca din Europa. Nu trebuie aruncati banii. Sunt sute de mii de euro aruncati pentru a se pastra scaunul sub fund. Sunt banii tuturor cluburilor din Romania. Am impresia ca aceasta campanie nu se va termina bine. Inconstienta, sora cu ignoranta, o sa lase urme adanci in aceasta campania.

Pe 1 martie il voi anunta. 90% e gata, e clar, coerent. O sa vedeti. 30 de pagini spuse concret si aplicabile in fotbalul romanesc. E tarziu si daca se mai amana inca patru ani… Oamenii de fotbal trebuie sa spuna un „nu” hotarat. E nevoie de reforma, altfel nu stiu cum ma iesim din namol.

Am atatea voturi cate sa ma faca sa sper ca mandatul lui Burleanu va fi primul si ultimul„, a spus Marcel Puscas, la ProSport LIVE.

The post Marcel Puscas isi va depune programul de candidatura pentru alegerile FRF in prima zi a lunii martie: „Am atatea voturi cate sa ma faca sa sper ca mandatul lui Burleanu va fi primul si ultimul!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*