Marcelo, mesaj de incurajare pentru Neymar: „Sunt sigur ca se va intoarce mai puternic ca niciodata”

Marcelo, fundasul lui Real Madrid, ar fi trebuit sa il aiba ca adversar pe Neymar in returul optimilor de finala ale Ligii Campionilor, dar jucatorul lui PSG a fost operat si va lipsi trei luni de pe teren.

Meciul dintre PSG si Real Madrid se va juca miercuri, de la ora 21:45, pe „Parc des Princes” si madrilenii pornesc cu un avantaj de doua goluri, dupa 3-1 in tur.

Marcelo a revenit si el dupa o accidentare si i-a transmis un mesaj de incurajare lui Neymar.

„Cand suferi o astfel de accidentare incepi sa vezi altfel lucrurile si sa observi mai multe ca inainte. Cand stai mult timp departe de terenul de fotbal din cauza unei accidentari incepi sa te plictisesti.

Si incepi sa-ti spui <Trebuie sa lucrez mai bine ca inainte pentru a nu ma accidenta iar, trebuie sa ma culc mai repede, trebuie sa-mi imbunatatesc dieta>. Neymar stie ca toti oamenii sunt cu el inclusiv cei din Brazilia. Sunt sigur ca se va intoarce mai puternic ca niciodata”, a spus Marcelo, potrivit Telekom Sport.

The post Marcelo, mesaj de incurajare pentru Neymar: „Sunt sigur ca se va intoarce mai puternic ca niciodata” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*