Maria Mateaș a câștigat „HAI Cup” și a plecat deja la Budapesta pentru un nou turneu: „Vreau să fac performanță, idolul meu e Simona Halep”

Baza „UTA – Tenis Profi” a găzduit, în weekend, „HAI Cup”, turneu de categoria a II-a din cadrul Tennis Europe, rezervat copiilor de 12 și 14 ani.

Una dintre marile speranțe ale tenisului arădean, Maria Mateaș (12 ani), fiica fostului mare halterofil, Adrian Mateaș, s-a impus la categoria 14 ani. În finală, Maria a trecut în două seturi, 7-6 și 6-1, de Ariana Roman, aflându-se la al doilea trofeu important, după cel de la Iași, din luna noiembrie a anului trecut. Talentata jucătoare de la AMEFA, pregătită de Răzvan Codoș și Lucian Mihăilescu, și-a tras sufletul și astăzi a plecat la un alt turneu important. „Joc și la Budapestă în zilele ce urmează, sper să ajung cât mai departe. Vreau să fac performanță în tenis, idolul meu e Simona Halep”, spune Maria Mateaș.

Competiția rezervată băieților la 14 ani a fost câștigată tot de un arădean, Ciprian Florincaș, de la UTA. La categoria 12 ani, au urcat pe prima treaptă a podiumului Horea Ignuța (Hunedoara) și Andreea Zaharia (Timișoara).

0
0

Articolul Maria Mateaș a câștigat „HAI Cup” și a plecat deja la Budapesta pentru un nou turneu: „Vreau să fac performanță, idolul meu e Simona Halep” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*