Marian Constantinescu a renunțat la cariera de fotbalist

Fostul jucator de la Turris Turnu Magurele, Marian Constantinescu a decis sa renunte la cariera de fotbalist la 39 de ani, dupa o noua promovare, de aceasta data, in Liga 3, cu echipa lui de suflet, Corona Brasov. Corona Brașov a promovat în Liga 3 după ce a terminat pe primul loc în grupa cu CS Ocna Mureș (Alba) și CS Gheorgheni (Harghita), pe care le-a învins cu 5-0 si 16-0. Contra echipei din Harghita, Constantinescu a înscris un gol, din penalty. Deținător al Licenței UEFA A, Marian Constantinescu a preluat echipa U19 a clubului Corona Brașov.

„E un moment dificil din viața mea, în momentul în care trebuie să agați ghetele în cui pur și simplu simți că moare ceva în tine, dar prin acest post la U19 renasc cumva și îmi încep cariera de antrenor. M-a bucurat că cei de la Corona îmi oferă această șansă, de a antrena o grupă de juniori. Sper împreună cu ei să reușim să facem o figură frumoasă, să ne clasăm pe un loc bun și, de ce nu, să reușesc să trimit 2-3 copii sau chiar mai mulți la echipa mare. Acesta este obiectivul meu și criteriile pentru care s-a creat această grupă. Categoric, îmi doresc ca juniorii pe care îi voi antrena anul acesta să facă cât mai repede pasul la echipa mare.

I-am monitorizat de o lună, două, iar astăzi am efectuat primul antrenament oficial. Am mai fost la ei, să iau pulsul, dar acum, terminându-se campionatul, deja intru în pâine la grupa asta”, a spus Marian Constantinescu pentru ProSport.

Sursa:liga2.prosport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*