Marian Constantinescu spera sa o salveze pe Juventus Bucuresti de la retrogradare: „Ne vom bate pana la ultima picatura”

Asa cum era de asteptat, Marian Constantinescu a semnat contractul cu gruparea Juventus Bucuresti, dupa ce a efectuat pregatirea de iarna cu aceasta.

Fotbalistul in varsta de 36 de ani ajunsese deja la o intelegere cu clubul din Liga I, dar a semnat contractul in cursul zilei de miercuri.

Fostul jucator al Academicii Clinceni va evolua la Juventus pana in vara si spera sa ajute echipa sa se salveze de la retrogradare. „Costi” va purta acelasi numar 20 pe care l-a purtat la toate echipele pe la care a trecut.

„Speram, ne dorim sa ne salvam de la retrogradare, ne vom bate pana la ultima picatura. Marius Baciu si Erik Lincar si-au dorit sa colaboram. Sper din tot sufletul sa ii ajut, sa ne ajutam reciproc. Nu stiu daca voi fi capitan, mai sunt jucatori cu experienta. Ciprian Petre este capitan. Eu nu pot decat sa imi aduc aportul in teren, cu un sfat cat mai bun, cu determinarea pe care o am si sper sa facem un grup frumos”, a declarat Marian Constantinescu.

Sursa: Ilfov Sport

The post Marian Constantinescu spera sa o salveze pe Juventus Bucuresti de la retrogradare: „Ne vom bate pana la ultima picatura” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*