Marian Constantinescu | “Turris este principala favorita la promovare”

Dupa despartirea surprinzatoare de Turris Turnu Magurele, atacantul Marian Constantinescu este aproape sa revina pe teren. Nu in Teleorman, ci in zona natala, Brasov.

Constantinescu a confirmat pentru Monitorul Expres ca este in discutii cu doua echipe brasovene, Cetate Rasnov si AFC Harman, dar nu exclude si o revenire la o echipa de liga secunda.

„Turris este deja de domeniul trecutului pentru mine. A fost, eu mi-am făcut treaba acolo, lumea ma apreciaza si acum la Turnu Magurele, dar eu nu pot sa mai intorc timpul înapoi. Nu-mi pare rau de absolut nimic. Sunt intr-o vacanta prelungita de la finalul lunii trecute. Acum sunt acasa, ma bucur de familie, dar cu siguranta, in 2019 vreau sa revin in fotbal. Am ceva discutii aici, pe plan local, dar astept si o confirmare din Liga a 2-a.”

Despre plecarea de la Turris, Constantinescu a declarat:
„Decizia de a pleca de la Turris a venit dupa unele divergente cu antrenorul Eric Lincar. S-a rupt lantul de iubire! Nu e momentul acum sa detaliez.”

In ceea ce priveste lupta pentru promovare, fostul atacant al Turrisului a declarat:
„Din Seria a 3-a, Turris este principala favorita, vad ca FCU Craiova se intareste serios, iar Horezu poate incurca pe oricine“

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*