Marius Alexe si Andrei Radu se intorc in „groapa” pentru un meci caritabil

Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti va sustine un meci amical cu formatia cipriota Aris Limassol, iar incasarile rezultate vor fi donate suporterului dinamovist Dan Cucu (34 de ani), aflat in suferinta, potrivit site-ului oficial al clubului.

Echipa antrenata de Vasile Miriuta va disputa vineri meciul cu Aris Limassol, de la ora 20,00, pe stadionul din stefan cel Mare. incasarile vor fi donate suporterului prin Fundatia Dinamo Evolution.

Partida va fi urmata de o licitatie, pe pagina de Facebook a Fundatiei Dinamo Evolution, pentru tricourile purtate de fotbalistii dinamovisti in meciul cu Aris Limassol, echipa la care evolueaza si fostii dinamovisti Marius Alexe si Andrei Radu.

„Suntem o familie, un grup de oameni adunati la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a invatat sa fim uniti, sa nu dam inapoi, sa nu lasam pe nimeni si nimic sa ne ingenuncheze!”, este mesajul transmis de pagina oficiala de Facebook Alaturi de Cucu.

Exista trei conturi pentru donatii deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel si, in acelasi timp, un cont PayPal, rodanielred_s@yahoo.com: EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740, LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580, USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781.

Un bilet la tribuna 0, tribuna I sau a II-a, la Peluza Catalin Hildan sau la Peluza Sud costa 20 lei la acest meci, a anuntat conducerea clubului.

AGERPRES

The post Marius Alexe si Andrei Radu se intorc in „groapa” pentru un meci caritabil appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*