Marius Baciu este oficial noul antrenor al lui Juventus Bucuresti

baciu juventus bucurestiJuventus București l-a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, pe noul tehnician al echipei, Marius Baciu.

Acesta va colabora cu Eric Lincar și Marcel Abăluță, ca antrenori secunzi, în timp ce Sorin Bobariu și Cristi Dumitru se vor ocupa de pregătirea portarilor.

„Știu ce ne așteaptă dar rămânem încrezători. Misiunea de salvare de la retrogradare este una dificilă, dar nu imposibil de atins. Nimeni, la Juventus, nu va rosti cuvântul retrogradare.

Începem un alt campionat, cu 18 etape, la finalul cărora sperăm să menținem echipa în primul eșalon al fotbalului românesc”, a punctat Marius Baciu.

Formația bucureșteană nu va mai juca, în 2018, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, studiindu-se posibilitatea disputării meciurilor de acasă pe Arena Națională.

Analizăm soluțiile pe care le avem pentru a lua cea mai bună decizie. Varianta Buzău nu pare de actualitate în condițiile în care arena nu corespunde rigorilor de omologare. Vrem să rămânem în București pentru a juca partidele din 2018″, a punctat Paul Terteleac, directorul executiv al lui Juventus

sursa text: www.gsp.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*