Marius Bălașa, candidatul liberalilor la Primăria Slatina, a plecat la ALDE. Președintele PNL Olt: „Nu cred că noi avem o problemă”

Marius Bălașa, candidatul PNL pentru funcția de primar al Slatinei, a confirmat plecarea din PNL, spunând că are foarte multe nemulțumiri, dacă că deocamdată nu le face publice.

„Pot confirma înscrierea în ALDE. Legat de motivele plecării din PNL, da, am ceva de spus, dar o voi face, la momentul potrivit, într-o conferință de presă”,
a declarat Marius Bălașa.

Președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, spune că nu deplânge plecările din partid, încercând să pună totul pe seama oportunismului, nicidecum să recunoască degringolada din propria ogradă.

„Orice plecare dintr-un partid, oricare ar fi acel partid, reprezintă o pierdere. Un lucru este cert, oamenii pleacă acolo unde cred ei că se regăsesc. Ce-i deranjant este că nimeni nu mai crede în doctrină, în principii, toți pleacă de la un partid la altul atunci când cred ei de cuviință și sunt liberi să o facă. Un lucru este cert, se demonstrează că în Partidul Național Liber rămân cei care cred în adevăratele valori liberale. Probabil nu vor fi ultimele dezertări, nu sunt nici primele, nici ultimele. Nu cred că noi (PNL Olt - n.red.) avem o problemă, cred că societatea are o problemă. Nu este nici prima organizație, nici ultima din care pleacă oameni, se întâmplă în toată țara. Cu siguranță, pe noi ne-au pus pe gânduri aceste plecări și cei care vor conduce organizația județeană vor lua în calcul dacă vreodată vor mai primi în rândurile Partidului Național Liberal oameni care au făcut politică în alte partide, pentru că cine a trădat o dată o va face de fiecare dată”,
a declarat Gigel Știrbu.

Mai mult decât atât, președintele Partidului Național Liberal Olt consideră că nu are nicio vină și că nimeni nu-i poate reproșa ceva.

„Îmi pare rău că am investit încredere și cred că nimeni, niciodată, nu are ce să-mi reproșeze. Nu sunt nici mâhnit, nici bucuros, sunt oarecum indiferent pentru că așa este în viață, unii vin, alții pleacă. Dintr-o anumită perspectivă umană, înțeleg gestul lor”, a adăugat deputatul liberal.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*