Marius Copil este semifinalist la turneul Sankt Petersburg!

Tenismanul arădean, Marius Copil, s-a calificat în semifinalele turneului challenger de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 52.080 dolari, după ce l-a învins, vineri, pe americanul Christopher Eubanks, cu 7-6 (1), 7-5. Copil (30 ani, 224 ATP), al patrulea favorit, a obţinut victoria după două ore şi 20 minute.

„Tunarul din Carpați” a servit foarte bine şi a încheiat cu 14 aşi (2 duble greşeli), oferindu-i adversarului o singură şansă de break, pe care Eubanks nu a fructificat-o. Americanul (24 ani, 242 ATP), cap de serie numărul şapte, a avut 5 aşi şi şi-a pierdut serviciul o singură dată, în ultimul ghem al meciului.

Copil nu mai reuşise trei victorii consecutive din octombrie 2019, de la Antwerp (ATP), unde a pierdut în sferturi în faţa britanicului Andy Murray, după trei seturi. Marius Copil şi-a asigurat un cec de 2.510 dolari şi 29 puncte ATP.

În penultimul act, arădeanul îl va înfrunta pe câştigătorul dintre bosniacul Mirza Basic (venit din calificări) şi rusul Evgheni Tiurnev.

0
0

Articolul Marius Copil este semifinalist la turneul Sankt Petersburg! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*