Marius Martinescu: “Ridicolul este la el acasa!” – adica in “curtea” lui Boldea! Documentia privind activitatile Meridian 22 si Salprest este gresita si trebuie refacuta!

Sedinta extraordinara a Consiliului local de joi, aduce pe masa consilierilor cateva Proiecte de Hotarare, initiate de primarul Francisc Boldea, cu privire la corectarea unei documentatii aprobate, chiar luna trecuta!Astfel, in prima parte a lunii martie, primarul Boldea solicita consilierilor locali sa aprobe scoaterea la licitatie a activitatilor de Maturat stradal, Gropi de gunoi clandestine si Caini comunitari, proiectul fiind votat la comanda de consilierii PSD. Tot atunci, Francisc Boldea a cerut scoaterea la licitatie a serviciului de Alimentarea cu apa si canalizara/epurare in municipiul Lugoj. Totul in conditiile in care consilierul local Marius Martinescu a sustinut ca legal si moral toate aceste activitati se pot atribui in mod direct, atat societatii Salprest, cat si societatii Meridian 22, insa Boldea a refuzat aceasta propunere, fara sa sustina cu argumente ca acest lucru nu ar fi legal! Singurul argument mentionat de primar a fost fiind criza de timp, adica termenul de 1 Mai, data la care expira contractele pentru Salprest si Meridian 22.

Primele doua au fost votate la comanda de consilierii PSD, iar a doua, cu privire la scoaterea la licitatie a Alimentarii cu apa si canalizarea/epurarea in municipiul Lugoj, a fost votata tot la comanda de consilierii PSD si PNL. Acum, tot Boldea cel atoatestiutor propune, in sedinta extraordinara de maine, trei Proiecte de Hotarare, care mai de care mai ridicole. Prima Hotatare corecteaza o documentatie abia aprobata in luna martie, iar celelalte doua prelungesc contractele cu 90 de zile atat pentru Salprest cu maturatul stradal, gropile calandestine si caini comunitari, cat si pentru Meridian 22 cu alimentarea cu apa si canalizare/epurare! Boldea spune ca prelungirea contractelor cu 90 de zile este reusita lui, iar ANRSC la “milogelile” lui a aprobat prelungirea? Asa sa fie?

Se vede ca lui Boldea nu i-a folosit consultanta acordata de Buciu pentru documentatia de licitatie a apei si a canalizarii! Documentia e gresita si trebuie refacuta! ”Alianta“ PSD + PNL are un singur rezultat: falimentul Meridianului! Totul a fost in zadar si cele trei Hotarari doresc sa “carpeasca” ce s-a Hotarat in luna martie, adica se refac toate hartiile pentru licitatiile lui Boldea! De ce era nevoie de toata aceasta nebunie?! Cand simplu si legal activitatile de mai sus puteau fi atribuite direct Salprestului si Meridianului? Vrea cineva sa ne arate ca este mai destept decat toti ceilalti? Daca da, atunci sigur a reusit!”, a spus consilierul local Marius Martinescu.

Totodata, Marius Martinescu aminteste si de cateva realitati triste, pe care lugojenii le observa si ei la tot pasul.

Lugojul este tot mai plin de gunoaie si mai nou este partial curatat de activistii voluntari! Angajatii Salprestului sunt in intarziere cu primirea banilor de salarii, insa primarului Boldea nu-i pasa si nu le achita datoriile pe care Primaria le catre Salprest! Groza, umbla pe “sest” cu majorarea preturilor pentru apa si canal pe la Boldea, pe la consilierii PSD, pe la consilierii PNL; dar mult nu va dura si lugojenii vor afla ca trebuie platit mai mult, ca sa le fie bine! Cui? Lui Groza, lui Boldea, lui Iovescu, Barboni sau Savu? Lugojenilor cu siguranta nu!”, a mai spus Martinescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*