Marius Stoica, antrenor FCM Alexandria: „Important este că am câștigat la Roșiori. Vrem foarte mult să rămânem în apropierea celor de la Petrolul”

marius stoica mioveniFCM Alexandria a câștigat după o perioadă de zece ani de zile la Roșiori. Echipa lui Marius Stoica s-a impus sâmbătă cu scorul de 1-0 în deplasare. După acest joc, antrenorul FCM-ului spune că încearcă să ducă lupta la promovare cu Petrolul Ploiești până la ultima etapă:

„A fost un joc pe un teren execrabil unde se construia foarte greu. Ambele echipe au făcut o risipă de energie. Noi am controlat jocul, mai ales în prima repriză când scorul putea fi 2-0 sau 3-0. Repriza secunda a fost echilibrată dar ocazii tot noi am avut. Important  este că am câștigat. Fiecare echipă dorește să câștige. A fost o competiție curată. Ambele echipe au vrut cele trei puncte. Toate jocurile sunt foarte grele. Vrem foarte mult să rămânem în apropierea celor de la Petrolul. Ne dorim cu toții acest lucru dar vom lua joc cu joc. Noi vom încerca să ducem lupta până la final. Presiunea e pe Petrolul. Echipa ploieșteană este un monument. Au suporteri deosebiți și își doresc să fie pe prima scenă a fotbalului românesc. Noi nu vom ceda niciun moment. Mitran și Desculțu sunt accidentați dar sperăm să-i recuperăm. Ceilalți trebuie să fie pregătiți să intre pe teren”, ne-a spus Marius Stoica.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*