Marius Sumudica propune doi jucatori la echipa nationala: „Traverseaza o perioada senzationala”

Marius Sumudica, antrenorul formatiei Kayserispor, ii propune noului selectioner Cosmin Contra doua nume importante pentru echipa nationala.

Fostul tehnician al Astrei i-a luat dupa el in Turcia pe Cristian Sapunaru si portarul Silviu Lung Jr. si se declara mai mult decat multumit de prestatia acestora, fapt pentru care i-a transmis noului antrenor al primei reprezentative ca cei doi stranieri trebuie sa faca neaparat parte din lot pentru urmatoarele meciuri.

”Din punctul meu de vedere, Sapunaru face un campionat foarte bun, a jucat toate meciurile aproape, in afara de unul cand a avut o problema musculara, o contractura si l-am tinut putin in afara. A fost pe banca de fapt si l-am tinut sa nu joace meciul respectiv. In rest a facut-o foarte bine, l-am folosit fundas central, mi-a jucat si fundas dreapta.

Silviu traverseaza o perioada senzationala si acum la 1-0 mi-a scos o minge 1 contra 1 cu un adversar si ne-a tinut in joc. Plus ca a aparat penalty-ul ala care i-a dat incredere. Apara foarte bine, n-am luat multe goluri, suntem a treia aparare din Turcia ca si goluri primite, ceea ce inseamna foarte mult atat pentru Sapunaru, cat si pentru Silviu. Apropo de echipa nationala trebuie sa faca parte din lot”, a spus Marius Sumudica, potrivit Digi Sport.

The post Marius Sumudica propune doi jucatori la echipa nationala: „Traverseaza o perioada senzationala” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*