Marius Sumudica, suparat pe arbitrajul din Turcia: „Parul devine din ce in ce mai alb. Vreau doar putin respect”

Kayserispor a remizat sambata, pe teren propriu, in meciul contra echipei Trabzonspor, in cadrul etapei cu numarul 11 a primei ligi din Turcia, iar Marius Sumudica s-a declarat nemultumit de arbitraj.

Tehnicianul roman a acuzat ca arbitrul acestei intalniri a luat mai multe decizii gresite in defavoarea gazdelor si solicita mai mult respect.

„Parul devine din ce in ce mai alb pentru ca lucrez in fotbal. Cand se termina meciul sunt la fel de obosit precum jucatorii. Vreau doar putin respect. Azi, cred cu tarie ca arbitrul a luat o serie de decizii gresite.

Astept respect. Daca arat respect, vreau sa fiu respectat. Am avut un penalty evident. Echipa mea ar fi avut doua puncte in plus cu acel penalty. Nu vreau sa fiu ajutat. Vreau sa fiu respectat, deoarece Kayserispor este una dintre echipele cu cel mai bun fotbal in acest moment”, a declarat Marius Sumudica, potrivit Telekom Sport.

The post Marius Sumudica, suparat pe arbitrajul din Turcia: „Parul devine din ce in ce mai alb. Vreau doar putin respect” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*