Martin Garrix, Bono și The Edge de la U2, autorii imnului EURO 2020

Cu mai puțin de o lună înainte de startul UEFA EURO 2020, a fost lansat imnul oficial al turneului, ”We Are The People”.

DJ-ul și producătorul Martin Garrix a colaborat cu Bono și The Edge de la U2 pentru piesa care își propune să celebreze fotbalul și unul dintre cele mai importante evenimente sportive.

”We Are The People” își dorește să inspire, să aducă speranța și determinarea necesare celor care vor să învingă și, în același timp, oferă un sentiment de unitate, care reprezintă tema acestei ediții aniversare a Campionatului European.

Campania de promovare a noului imn a fost lansată chiar la stadionul care va găzdui finala EURO, Wembley, care a fost luminat în culorile turneului.

„A fost o experiență incredibilă să lucrez la imnul uneia dintre cele mai importante competiții din lume alături de Bono și The Edge. Sunt mândru de ce am creat împreună și fericit că pot prezenta lumii noua piesă”, a declarat Martin Garrix.

Împreună cu imnul a fost lansată și o provocare pentru fani pe rețelele de socializare, care, cu ajutorul #EUROHyped, aceștia pot arăta tuturor cum se pregătesc de atmosfera turneului final.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*