Mașloc stopează Avântul și în retur, la Fibiș

ACS Voința Mașloc a completat prin cea de-a treia victorie din retur, și tot într-un joc considerat pe teren propriu, reușitele formațiilor gazdă în meciurile de sâmbătă după-amiază din etapa a 23-a în Divizia D Timiș, și în general din această rundă, incluzând și succesele acasă de vineri, totul cu o singură excepție până acum, și anume remiza smulsă in extremis de liderul din Dumbrăvița la Deta.

După triumfuri acasă cu goluri mai multe, 4-2 cu ASO Deta la startul returului și 4-0 cu AS FC Bazoșu Vechi, dar și după unicul eșec al gazdelor în runda din Joia Mare, 0-1 cu CSM Lugoj II, Voinţa Maşloc a tranșat favorabil și returul cu CS Avântul, după ce în septembrie, la Periam, se impunea fără replică, 0-2.

Sâmbătă a fost 2-1 (1-1) pentru cei din Mașloc în meciul jucat pe terenul din localitatea Fibiş, un exemplu pentru multe arene din judeţul Timiș prin covorul verde al gazonului.

Cele două goluri ale trupei lui Mircea Şchiopu au fost marcate de Florin Dochiţa în minutul 38 şi Ovidiu Glodean după mijlocul părții secunde, în minutul 72, printr-o răsturnare de scor în urma reușitei lui Victor Toma din minutul 33, 2-1 de la 0-1. Spre final, cei de la Voinţa au și ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 80, prin portarul Cosmin Amarinei.

Oaspeții din Periam au pierdut pentru a doua oară consecutiv în deplasare cu același 2-1, după eșecul de la Lugoj cu echipa secundă a ”Municipalului”, Avântul fiind la cea de-a patra înfrângere în acest retur. Iar etapa continuă…

The post Mașloc stopează Avântul și în retur, la Fibiș appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*