Măsuri de urgenţă la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, după depistarea unui caz de îmbolnăvire cu Covid- 19

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, un polițist din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV-2. Din fericire,  acesta este asimptomatic, fiind, în prezent, izolat la domiciliu. Totodată, starea de sănătate a acestuia este bună, fiind monitorizat permanent, potrivit unui comunicat transmis la redacţie.

Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), comanda inspectoratului a dispus de urgență aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost dispuse măsuri în consecință, astfel încât capacitatea de intervenție a poliției la misiunile din competență să nu fie afectată.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*