Măsurile simple de siguranţă vă pot feri de neplăceri

Autoturism neasigurat – ţintă pentru hoţi: măsurile de protecţie pe care trebuie să le ia fiecare proprietar în momentul parcării autovehiculului constituie un element cheie pentru descurajarea potenţialilor infractori. Sub nicio formă nu trebuie lăsate în autoturism, la vedere, bunuri de valoare, genţi, poşete, bani sau acte personale.

Ieri, 19 iunie, poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au fost semnalaţi cu privire la un nou caz de furt din auto. Şi de această dată hoţii au profitat de faptul că portierele autoturismului au fost lăsate neasigurate şi au sustras o borsetă ce conţinea un telefon mobil, o sumă de bani şi acte personale.

Bunurile lăsate neasigurate în scara blocului sunt o altă ţintă pentru infractori. Un alt exemplu că hoţii vânează orice oportunitate îl constituie cazul unei băimărene care sesizat ieri poliţia că a fost victima unei infracţiuni de furt. Aceasta a declarat că a rămas fără trotineta pe care a lăsat-o neasigurată în scara unui bloc de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere şi recuperării prejudiciului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*