Meci amical: ACS Dumbrăviţa – UTA juniori U 19 6-0 (3-0). FOTO

Nou-promovata în Liga 3 campioană a Diviziei D Timiș și-a continuat cu succes marți de la ora 18, pe propriul teren din Dumbrăviţa, pregătirile prin jocuri înaintea startului în seria vestică, ”verzii” marcând de 6 ori, dintre care trei goluri cu capul, fără a primi în schimb vreunul de la vizitatorii juvenili.

După ocazia rarismă a oaspeţilor, prin Miculescu, în minutul 12, când a driblat şi goalkeeper-ul dar a trimis mingea pe lângă poarta goală, ”verzii” lui Sorin Bălu au punctat de trei ori până la pauză, prin Florin Nanu în minutul 18, David Pop (min. 19) și Bogdan Centea în minutul 45.

Timișenii au înscris de tot atâtea ori și în partea secundă, mai exact de la mijlocul reprizei a II-a, prin Dorian Bîrză în minutul 67, Laurenţiu Telescu (min. 73) şi Deian Pecarov (min. 80, din lovitură de la 11 metri).

Mai întâi însă gazdele aveau să și rateze de pe punctul cu var, în minutul 61, când Telescu n-a fructificat o altă lovitură de la 11 metri, şutând pe lângă poartă.

*

Au jucat următoarele formaţii:

ACS Dumbrăviţa: Robert Miklos (min. 46, Ureche) – Soare (min. 46, Ştefan), Telescu, Gălan, Liuba, Răzvan Rus, Stancu, David Pop, Denis Casian, Centea, Silaghi, Nanu.

Antrenor: Sorin Bălu; secund: Călin Mada.

În repriza a doua, din minutul 60, au mai jucat: Jinga, Pecarov, Udrea, Barbu, Bîrză, Briciu, Rus și Arghilean.

UTA: Zamfir – Haloş, Salka, Vidican, Gavrilă, Dumitru, Isac, Cocriş, Duma, Merian, Miculescu.

Antrenor: Alexandru Gaica; secund: Adrian Ungur.

Au mai jucat: Costache, Pascu, Pătlăgică, Mohaci, Gavrilă, Rotea, Răzban, Vulturan, Jula, Tăndău, Haţegan.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Roxana Cişmaş Malac şi Ionuţ Humiţa.

Sorin Bălu (antrenor principal ACS Dumbrăviţa): ”A fost un antrenament bun, un antrenament cu o echipă tânără a celor de la UTA, bine antrenată, disciplinată, cu jucători talentaţi, o echipă care ne-a pus în dificultate în unele momente. Dar echipa mai puternică din punct de vedere fizic și mai experimentată a câştigat. Au fost două reprize bune, în care am încercat să punem în practică tot ce am făcut în cantonament şi mă pot declara mulţumit de aceste două teste în care am reuşit să marcăm 11 goluri şi am primit trei, în cel cu Lipova şi astăzi cu UTA. Vom pleca încrezători în noul campionat, care va începe pe 24 august. Mai jucăm un meci și vineri cu Ripensia, de la ora 17, când va avea loc prezentarea echipei”.

Fotografiile…

The post Meci amical: ACS Dumbrăviţa – UTA juniori U 19 6-0 (3-0). FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*