Meci de totul sau nimic pentru Pancu cu UTA: „În lipsa unor rezultate pozitive trebuie luată o decizie radicală la echipa de fotbal”

Eșecul suferit la Mediaș, al doilea consecutiv, a țintuit echipa ieșeană pe ultimul loc în Liga I. După un start de retur dezastruos, cu un singur punct obținut în primele trei etape, Poli Iași a preluat „lanterna”, iar în Copou situația devine tot mai îngrijorătoare. Prosport.ro susține că Daniel Pancu este în mare pericol de a fi demis și a primit un ultimatum din partea conducerii chiar înainte de meciul cu UTA.

Asta în condițiile în care Iașiul are în față un program infernal, căci după partida cu arădenii, de miercuri, urmează trei dueluri de foc, cu FCSB, Craiova și Sepsi, echipe din „careul de ași”.

Susținut până acum cu insistență de președintele executiv Ciprian Paraschiv, antrenorul Daniel Pancu își vede postul pus în pericol după eșecul de la Mediaș. Fostul atacant al naționalei a primit ultimatum din partea conducerii lui Poli Iași: 4 puncte cu UTA și FCSB sau va fi demis!

Întrebat dacă postul lui Daniel Pancu este în pericol, președintele executiv Ciprian Paraschiv a evitat un răspuns ferm, dar a admis că Poli este obligată să câștige partida de pe teren propriu cu UTA, programată miercuri. „Este clar că miercuri nu avem decât varianta victoriei. Va trebui să găsim resurse să depășim acest moment greu generat atât de rezultatele sportive, cât și de starea de sănătate a jucătorilor și a celor din staff-ul tehnic. Este nomal ca suporterii să fie supărați și nemulțumiți. Nici noi nu suntem mulțumiți. Daniel știe foarte bine că avem nevoie de rezultate și, în același timp, este conștient că meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Contactat de ProSport, primarul Iașiului, Mihai Chirica, s-a declarat nemulțumit de faptul că jucătorii nu evoluează „cu mai mult nerv” și a punctat că dacă echipa nu obține rezultate în următoarele două etape este indicat să se ia decizii la club. „Nu am apucat să vorbesc cu nimeni de la club, am așteptat să vină echipa de la Mediaș. Dar am vorbit înainte de meciul de la Mediaș cu membrii Comitetului Director și s-a stabilit obținerea a cinci puncte în următoarele trei etape. Nu ne convine absolut deloc starea în care se află echipa. Mă surprinde că nu au un pic mai multă vână în ei, joacă totuși pentru capitala Moldovei, nu pentru o suburbie a Bucureștiului, echipe de la care luăm bătaie. Eu sper ca următoarele meciuri să fie cu succes. În lipsa unor rezultate pozitive cu UTA și FCSB trebuie luată o decizie radicală la echipa de fotbal”, a declarat Chirica.

0
0

Articolul Meci de totul sau nimic pentru Pancu cu UTA: „În lipsa unor rezultate pozitive trebuie luată o decizie radicală la echipa de fotbal” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*