Meciul etapei, la Vălenii de Munte!

Marian Dima

Liga A Prahova începe astăzi runda cu numărul 12, odată cu disputarea meciului de la Boldeşti, dintre Petrolistul şi Petrolul 95, şi continuă până duminică dimineaţă.
Într-o rundă cu multe meciuri care au favorite certe, cel mai interesant şi echilibrat joc al etapei pare a fi cel de la Vălenii de Munte, unde CSO Văleni – echipă cu pretenţii la podium întâlneşte pe CS Cornu – o altă formaţie care „încearcă să facă fotbal”.
În condiţiile în care liderul – FC Blejoi – reuşeşte să câştige şi atunci când joacă mai puţin bine, iar echipele cu pretenţii gen CS Păuleşti sau Petrolistul nu au drept de promovare, devine aproape sigur, odată cu trecerea etapelor, că Blejoiul va fi gruparea care va trăi cinstea (chinul) – depinde din ce unghi priveşti situaţia – să reprezinte Prahova la următorul baraj de promovare! Cum, până la urmă, important este să câştigi tot, foarte probabil, elevii lui Răzvan Vlad nu vor avea probleme să-şi apropie cele trei puncte nici de această dată, în faţa „vecinilor” din Plopeni.
Şi duminică sunt câteva meciuri „cu ambiţii”, derbiul local de la Ceptura, unde vine Unirea Urlaţi, dar şi duelul dintre Măneciu şi Brebu anunţându-se partide în care orgoliul pare a depăşi miza punctelor.

Iată programul complet al rundei

astăzi, ora 14.00
Petrolistul Boldeşti – Petrolul 95 Ploieşti

sâmbătă, 4 noiembrie, ora 11.00
CS Blejoi – CSO Plopeni
Teleajen Văleni – CS Cornu

ora 14.00
FC Băneşti – CS Măneşti Coada Izvorului
Tricolorul Breaza – Unirea Teleajen

duminică, 5 noiembrie, ora 11.00
Avântul Măneciu – AFC Brebu
CS Ceptura – Unirea Urlaţi
CS Păuleşti – Măgura Slănic (se dispută la Plopeni)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*