Meciurile decisive pentru calificarea la eEURO sunt LIVE, de la ora 18:00

UEFA organizează eEURO 2020, un turneu dedicat echipelor naţionale de eFotbal în care participă toate asociaţiile naţionale de pe continent.

Competiția care se dispută prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020, joc dedicat UEFA EURO 2020, se află în faza calificărilor. România joacă luni, 23 martie, meciurile decisive pentru prezența la turneu. Echipa noastră se află într-o grupă cu Portugalia, Scoția, Slovenia și Liechtenstein.

Partidele vor fi transmise live pe paginile de Facebook Echipa națională de fotbal a României, Echipa națională de e-Fotbal a României și pe YouTube FRF TV.

Luni, 9 martie, România a debutat în calificări, disputând partidele tur contra adversarilor din grupă. S-au înregistrat următoarele rezultate: 2-1 cu Portugalia, 1-1 cu Scoția, 1-3 cu Slovenia și 7-1 cu Liechtenstein.

Clasament: 1. Portugalia 9p (+15), 2. Slovenia 9p (+3), 3. România 7p (+5), 4. Scoția 4p (-4), 5. Liechtenstein 0p (-19).

În urma selecțiilor online desfășurate anul trecut, și-au câștigat dreptul de a reprezenta țara noastră în competiție: Adrian Urma, Cristian Radu, Cezar Amitricioaiei, Valentin Enciu.

Cele 10 câștigătoare de grupă se califică la turneul final, în timp ce ocupantele pozițiilor secunde vor fi împărțite în alte două grupe de câte 5. Primele 3 din această a doua fază vor merge, de asemenea, la eEURO 2020, turneu ce se va disputa la Londra.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*