Medalie lugojeană, la finala naţională U 16, de judo

Secţia de judo a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj a continuat seria evoluţiilor şi rezultatelor foarte bune a sportivilor de la lupte și gimnastică, din ultimele săptămâni, întregind vitrina cu trofee a clubului cu o nouă medalie.
Per­for­manţa a fost atinsă de Selena Moi­sescu (pregătită până în vară de profesoarele Andreea Olteanu şi Cristina Toth), care s-a clasat a treia, fiind medaliată cu bronz la categoria 52 kg, în finala feminină individuală a campionatului naţional, la nivelul de vârstă U 16 (n. 2005-2006).

Competiţia, la care au luat parte peste 140 de sportivi, a fost organizată în perioada 13-15 noiembrie, în sala Nato a hotelului Piatra Mare, din Poiana Braşov. Pentru ierarhia fruntaşă a categoriei au intrat pe tatami 11 judoka.

“A fost prima competiţie de când avem restricţiile sanitare, unde am avut un sportiv în concurs. Au fost patru meciuri dificile, finalul fiind un loc pe podium. Felicitări pentru rezultatul obţinut, sportivei clubului nostru!”, a spus antrenoarea Andreea Olteanu, de la secţia de judo a CSŞ Lugoj.

În prezent, Selena Moisescu (foto locul III – stânga) se antrenează la Deva, unde este cantonat lotul naţional de cadeţi.

Articolul Medalie lugojeană, la finala naţională U 16, de judo apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*