Medalii fără număr și un nou record pentru CSȘ Lugoj la Campionatul Regional de atletism

Secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar Lugoj și-a adăugat o noua salbă de medalii în palmares. Sportivii antrenați de profesorii Adrian Vrudnik și Vasile Canea s-au remarcat, sâmbătă, 12 iunie, prin peste 20 de medalii cucerite în cadrul Campionatului Regional găzduit de Stadionul Știința, din cadrul Institutului Politehnic, din Timișoara.

Delegația lugojeană a deplasat în orașul de pe Bega tineri atleți din generațiile 2006-2010.  De la grupele pregătite de profesorul Adrian Vrudnik  cea mai bună evoluție a avut-o Natalia Dragoș la copile II (n.2009), care a obținut un nou record al CSȘ Lugoj la proba de 200 m garduri cu un timp de 31,92 secunde, vechiul record fiind din 2003. Cu acest rezultat s-a clasat pe primul loc al competiției, aceeași poziție revenindu-i și la 60 m garduri și 80 m plat. La proba de 100 m, junioare III (n. 2006-2007) podiumul a aparținut în totalitate CSȘ Lugoj, prin rezultatele atletelor Timeea Costa, care a ocupat prima treaptă, Dana Cazacu treapta a doua și Sarah Bozdog treapta a treia. Timeea Costa și-a adjudecat prima poziție și la 200 m și 400 m plat.

Tot la junioare III a mai punctat  și Patricia Petrescu, care a fost lider la 80 m garduri și pe doi la săritura în lungime. De la grupele pregătite de profesorul Vasile Canea cel mai bun rezultat l-a reușit Ancuța Netedu la copile III (n. 2010), care a aruncat cel mai bine din concurs la greutate, clasându-se pe prima poziție. La copile I (n. 2008), Cristina Ionaș a fost medaliată cu bronz la 80 m plat, cu argint la săritura în lungime și 800 m plat. La același nivel de vârstă, Loredana Crețu a treminat a treia la 1500m. La copile II (n. 2009) Ariana Florea a obținut locul III la 60 m garduri, iar Ștefania Florea locul II la 60 m garduri. La copile III (n. 2010) Daiana Ionaș, s-a clasat pe locul trei la săritura în lungime și pe doi la 600 m plat, iar la copii III (n. 2010), Alexandru Milan a terminat pe trei la 50 m și pe doi la 600 m. La categoria juniori III (n. 2007), Robert Geornoiu a fost al treilea la greutate. Pentru atleții lugojeni urmează finala națională la copii I și II, programată pentru 26-27 iunie, la București.

“Sperăm să obținem rezultate cât mai bune la această competiție și de ce nu două medalii”, a spus profesorul Adrian Vrudnik, coordonatorul secției de atletism a CSȘ Lugoj.

Pentru municipiul nostru vor concura Cristian Ionaș și Natalia Dragoș, la copile I, respectiv copile II.

Articolul Medalii fără număr și un nou record pentru CSȘ Lugoj la Campionatul Regional de atletism apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*