Medalii naționale pentru Marian și Toc la „naționalele” de kaiac rezervate juniorilor

Iepurașul a venit mai repede și a venit cu medalii pentru sportivii de la secția de kaiac de la C.S.S. Gloria Arad care au participat recent la Campionatele Naționale de juniori care s-au desfășurat pe canalul de la Bascov.  Rezultate:

K1 B jun.I – 200m si K1 B jun.I – 4000m – David Marian locul 3

K1 B jun.III, 1000m – Lucas Toc, locul 3

K1 B jun.III, 2000m – Lucas Toc, locul 4

Sportivul  Lucas Toc este la prima participare la o competișie de nivel național, el și Marian fiind antrenați de profesorul Gheorghe Muscă.

Foarte aproape de podium au fost și sportivii profesorului Claudiu Baboș Molnar. Pe locul s-a clasat și Paul Abrudan, în proba de K1 B jun.III pe distanța de 1000m și tot locul 4 a obținut și echipajul format din Paul Abrudan – Cristian Baboș Molnar în proba de K2 B jun.III – 2000m. La categoria U12 K1 F – 500m,  Sara Abrudan s-a clasat pe un meritoriu loc 5, ea fiind la prima participare la o competiție de nivel național și fiind și cea mai tânără sportivă.

Pentru sportivii secției de kaiac urmează o mini – vacanță de Sărbătorile de Paște, după care va urma pregătirea pentru Campionatul Național de Maraton care va avea loc la mijlocul lunii iunie la Bascov.

0
0

Articolul Medalii naționale pentru Marian și Toc la „naționalele” de kaiac rezervate juniorilor apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*